Route Veiligheidsberoepen

Route Veiligheidsberoepen

 

 

Infostand nr. 1: Politie

 

Politie zal dit jaar terug aanwezig zijn op de beurs!

Meer info

 


 

Infostand nr. 2: Defensie

 

Heb je interesse voor een loopbaan bij Defensie? Kom dan naar onze infostand en we vertellen je welke vacature we voor jou beschikbaar hebben.

Je kan dit jaar eventueel in Limburg nog aan de slag als soldaat (arbeider) in de volgende specialiteit: kok, hulpverlener medische steun of hulptechnicus (voertuigen, bewapening of communicatie en informatiesystemen). Indien je ambieert voor een functie van onderofficier (ploegbaas) in één van onze vier componenten (Land, Lucht, Medisch of Marine), zijn er verschillende vacatures in de technische en militaire (niet-technische) richting.     

Meer info

 


 

Infostand nr. 3 + 4: Se-n-Se -opleiding Integrale veiligheid

7 BSO Veiligheidsberoepen

Droom ook jij om bodyguard te zijn van een bekende persoon? Bewaking met hond of toegangscontrole op evenementen? Of lonkt de brandweer, het leger of de politie meer naar jou?
Op onze stand maak je op een ludieke manier kennis met tal van beroepen uit de veiligheidssector.

Je behaalt tijdens dat specialisatiejaar enkele attesten van die beroepen waarmee je onmiddellijk op de arbeidsmarkt terecht kan.

Posters van de georganiseerde activiteiten én een actieve infosessie geven je een duidelijk beeld van de studierichting zelf. Maak kennis met de richting en laat je enthousiasmeren door enkele studenten.

 

Meer info
Sint-Franciscuscollege
      Meer info  TA2 De Wijzer

 


Infostand nr. 5: Se-n-Se Beveiligingstechnicus (duaal)

 

 

 

Meer info