Centra voor Volwassenenonderwijs QRIOS - Limburg

Zeven vrije centra voor volwassenenonderwijs fuseerden tot Qrios, een Limburg-breed onderwijscentrum met een uitgebreid palet aan opleidingen in het secundair volwassenenonderwijs en het hoger beroepsonderwijs. Qrios is - net als zijn logo - een veelkleurige, open-minded speler binnen het volwassenenonderwijs in Limburg. Qrios organiseert van september tot juni opleidingen in dag-, avond- en weekendonderwijs. In twaalf verschillende studiegebieden biedt Qrios meer dan 150 boeiende en leerrijke cursussen aan. Indien nodig, begeleidt Qrios je zelfs op weg naar je diploma secundair onderwijs.

Qrios heeft vestigingen in Genk, Hasselt, Overpelt, Maaseik, Maasmechelen, Houthalen, Tongeren, Sint-Truiden en Herk-de-Stad.

“Passionately curious" is ons motto. Curious is het Engels woord voor nieuwsgierig, benieuwd, weetgraag. Passionately verwijst naar de passie en de gedrevenheid waarmee Qrios zijn onderwijsopdracht wil invullen én naar de passie en het verlangen van de cursist om zijn kennis uit te breiden en zijn competenties te verhogen.

Meer info? www.qrios.be

Qrios in beeld? https://youtu.be/zXyuNOvliaI en https://youtu.be/8lWQulGtuUs