SYNTRA Limburg

Bij SYNTRA kan je een heel aantal opleidingen volgen:

Voltijdse dagopleidingen: De voltijdse dagopleidingen zijn een goed alternatief voor de hogeschool of de universiteit als je liever méér praktijk en minder theorie krijgt. De leerstof bestaat uit beroepskennis én bedrijfsbeheer. Als je slaagt voor alle modules of vakken dan krijg je een diploma (officieel erkend door de Vlaamse overheid). Klik hier voor een overzicht van de voltijdse dagopleidingen.

Langlopende opleidingen: dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor ondernemende mensen, in alle sectoren. Ze worden ook de ondernemersopleidingen genoemd.
Voor een overzicht van de langlopende opleidingen, klik hier.
Kortlopende opleidingen: er zijn vele opleidingsmogelijkheden: van taalcursussen over beroepstechnische cursussen naar managementtrainingen. Van algemene informatica-opleidingen over workshops naar gespecialiseerde netwerktechnologie.Drie keer per jaar (januari – maart/april – september) brengt SYNTRA Limburg een nieuw aanbod.
Hier vind je een overzicht van de kortlopende opleidingen.
Leercontract: het leercontract (ook gekend als de “leertijd”) is een systeem dat werken en leren combineert. Leerjongeren krijgen de kans al doende een beroep te leren in een onderneming.  Dit natuurlijk tegen betaling. Meer informatie: www.leertijd.be